3️⃣Fast API Binance

Hoe maak je een Fast API voor Binance-Trad3s

Omdat Binance niet meer vanuit Nederland en België werkt is de FAST API niet meer te gebruiken. Hij zit nog wel in het systeem, maar zal na verloop van tijd verdwijnen.

Binance heeft samen met ons de Fast API-functie gelanceerd om jou als Trad3s-gebruikers beter van dienst te zijn. Zo geven we betere invulling aan ons Broker Partner Ship.

Hoe werkt Fast API?

Hoe activeerr je de snelle API-functie?

Begin door in te loggen bij Binance en ga naar API-management. Zorg dat je scherm daar er uitziet zoals het scherm hieronder:

Het Vakje onderaan MOET NIET AANGEVINKT staan! En alle bestaande API's met Trad3s moeten verwijderd zijn! Dan kun je naar de volgende stap.

Log in bij Trad3s en ga naar instellingen, Exchange connecties. Klik rechtsboven in je scherm op ADD om een nieuwe API koppeling toe te voegen. Kik daarna op Automatic Binance 👍

Je krijgt de gebruikelijke inlogschermen van Binance te zien! Doorloop de procedure van het inloggen zoals gebruikelijk totdat je dit scherm krijgt:

Klik daar op Continue, en je account is helemaal gereed en gekoppeld, zonder dat jij nog zaken hoeft te kopiëren. De API krijgt de naam Binance Fast API mee. Je inactieve API connecties van Binance worden automatisch vervangen door de nieuwe zodat je trader lekker blijft lopen.

Alles om het jou gemakkelijk te maken!

Let op:

Als je niet door de veiligheidscontrole komt, kun je de Fast API-functie niet gebruiken.

Elke Binance account kan slechts met één platform verbinden via de Fast API.

Wanneer u verbonden bent met Trad3s, is het niet mogelijk om een ander platform te koppelen.

Last updated