❔Hoe werkt de Trader?

een bron van welkome informatie alvorens te starten met de software!

De Trader is een stuk cloudsoftware, wat in staat is om aan- en verkoopsignalen te genereren volgens een vooraf vastgesteld stramien, dat we een algoritme noemen.

Hoe gaat alles in zijn werk?

Om te beginnen heb je een account nodig bij één van de goedgekeurde exchanges: Bitvavo of Binance, Bitso. Zodra jouw account daar is geactiveerd en goedgekeurd kun je daar saldo storten en onze software koppelen.

Trad3s en de gekozen exchange staan met elkaar in verbinding door middel van een zogenaamde API koppeling: De afkorting API staat voor Application Programming Interface. (zie ook Cryptowoordenboek)

Een API (Application Programming Interface) is een software-interface die het mogelijk maakt dat twee applicaties met elkaar kunnen "praten". Je zou kunnen zeggen de boodschapper die een verzoek indient bij een provider en vervolgens het antwoord terugkoppelt en verwerkt.

Zodra de koppeling met de Exchange gelukt is en de trader is ingesteld, gaat de Trader voor jouw specifieke instellingen data verzamelen en analyseren om zo het algoritme haar werk te kunnen laten doen.

Zodra er een positieve trend wordt vastgesteld geeft de trader een aankooporder conform de specificaties van je instellingen. Dat doen we door een opdracht te verstrekken een "pocket"*) aan te kopen. Zorg dat je bij de instellingen, voldoende ruimte houdt tussen het aankopen van de pockets. Zelf houden we minimaal 1% aan vanwege het aankoopgedrag en de geringe afwijkingen die hierdoor in de aankopen kunnen ontstaan. En zo zorg je er ook voor dat je niet in een bepaalde range veel te veel pockets krijgt met onvoldoende afstand tussen de koersen.

De order wordt uitgevoerd op de exchange en de wallets Crypto/Euro van je account bij de Exchange worden aangepast. Dit kunt je ook gemakkelijk terugvinden op het Dashboard.

De Trader onthoudt deze transactie en vergelijkt continue de actuele koers met de aankoopkoers van de pocket. Dit is zichtbaar gemaakt in het scherm: ‘Open Pockets’.

Zodra de Trader een koerswijziging signaleert en het rendement op een 'pocket'*) groter is dan het ingegeven rendementspercentage bij de Trader-instelling, zal de Trader een verkooporder naar de exchange versturen voor het aantal Cryptomuntjes in de pocket en daarmee de winst in euro's veilig stellen. Op datzelfde moment wordt ook de commissie voor de trader afgeboekt van je credit tegoed.

In het scherm 'All transactions' verschijnt de verkochte pocket en is het behaalde rendement in Euro's zichtbaar. In het dashboard worden de totaal resultaten overzichtelijk weergegeven. De Trader komt het best tot haar recht in een volatiele markt.

Cryptomunten zijn vaak volatiel en daardoor geweldig geschikt voor onze Trader software.

*) Pocket = een stuk van je inleg waarvoor cryptomuntjes zijn aangekocht/verkocht

Om er voor te zorgen dat de trader optimaal haar werk kan doen, is het van belang dat je minimaal 250 euro op je exchange hebt staan. De trader werk met % van je inleg en heeft het nodig om een aantal Pockets te kunnen inkopen. Wil je starten? Dat kan, de referralcode is niet per se nodig om in te vullen. Maar zorg dat je geld op je exchange hebt, credits in onze software hebt en dat je de voorwaarden geaccepteerd hebt.

We wensen je een ongelofelijk rendement!

Team Trad3s

Last updated